נזקי גוף ותאונות עבודה אינם עניין של מה בכך מכיוון שבכל הקשור להתנהלות מול ביטוח לאומי וגופים אחרים, אותם תובעים לפיצויים על הנזק שנגרם, חיוני מאוד להיעזר בעורך דין. כמו כן, במידה ותידרשו להופיע בבית המשפט, הינכם צריכים ייצוג הולם, גם כאשר מתרחשת פניה חוזרת לביטוח לאומי, מה שקורה כאשר ישנה תביעה לגבי החמרה של המצב. חשוב לזכור כי העזרות באיש מקצוע ושכירת שירותיו אינה אופציה, אלא לא פחות מחובה ממשית, שכן, סביר להניח כי לצד השני של התביעה יהיה ייצוג משל עצמו, שברוב המקרים יביא עימו חוות דעת הנוגדת את שלכם.
תשלום על שכירת שירותיו של עורך הדין
גובה התשלום הוא דבר לא זול, דבר אשר יכול להיראות כמרתיע במרבית המקרים, שכן, טיפול משפטי בתיק עלול להיגרר במשך חודשים ארוכים, עקב בירוקרטיה שלא תמיד תלויה בכם, או בעורך הדין עימו בחרתם לעבוד. נקודה שכדאי לזכור היא כי יכולים להתווסף לתיק מגוון שלבים שונים, כאלו שידרשו את מעורבות עורך הדין שלכם, משמע, לעלות לכם עוד כסף. לכן, שכירת שירותיו של עו”ד לתאונות עבודה ונזקי גוף מקצועי יכולה לחסוך הוצאות מיותרות ושלבי דין מיותרים, שייתכן שהייתם מגיעים אליהם ללא עזרתו של איש מקצוע. נוסף על כך, עורך דין טוב יוכל לסייע לכם לקבל את מירב דמי הפיצוי אשר אתם זכאים להם, במידה וכמובן ישנה זכאות. לכן, משתמע מכך כי למרות שגובה התשלום לשכירת שירותיו של עו”ד לתאונות עבודה ונזקי גוף עשוי להיראות יקר תחילה, ייתכן כי ללא סיוע של איש מקצוע הדבר עלול להיות לכם יקר פי כמה וכמה.
איך תדעו לבחור את עורך הדין הטוב ביותר?
ראשית, עורך דין אמור להיות ישר, הגון ולפעול לטובתכם האישית. זאת בעוד כי ישנם מקרים בהם הדבר יצמצם את הכנסותיו. למשל, ייתכנו מקרים בהם הסכם פשרה יהיה הדבר הכדאי ביותר על מנת לסיים את התביעה. לכן, חשוב לבחור עורך דין שיחפש להועיל לכם משפטית ככל הניתן, גם אם הדבר עשוי להוביל להקטנת הכנסותיו מהתיק. יתרה מזו, היבט הנתפס כמשני אך מהווה גורם חשוב לא פחות, הוא הכימיה שלכם עם איש המקצוע איתו אתם בוחרים לעבוד. מעבר ליושרה והאמינות שלו, חשוב לבחון האם אתם מרגישים כי תוכלו לבטוח בו והאם הוא רגיש וקשוב לצרכים האישיים שלכם, שכן, עורך הדין הולך להיות איש סודכם למשך תקופת ההליך המשפטי. דרך מעולה לבחון זאת תהיה להפגש עם עורך דין לפגישת ייעוץ ראשונית שאינה מחייבת. נוסף על כך, על מנת להקל את התהליך מומלץ לברר על המוניטין של עורך הדין איתו אתם מעוניינים להיפגש, זאת על ידי חיפוש באינטרנט, בפסקי דין או שמא גם ברשתות כמו לינקדאין.